Grudnik: “Končno smo prišli do nove zmage”

Na derbiju z dna razpredelnice Lige NLB so rokometaši Ljubljane v dvorani Marof premagali Krko in vpisali drugo zmago v sezoni. Dveh točk so se veselili prvič po 26. septembru oziroma četrtem krogu, ko so prav tako v gosteh ugnali Koper. Krka ostaja na zadnjem mestu z vsega dvema točkama, ki ju je osvojila 19. septembra doma proti Dobovi.


Jan Irman, rokometaš Krke:
“Tako kot na prejšnjih tekmah se je tudi na tej ponovilo preveč napak. Igra v napadu nam nikakor ni stekla, še posebej v drugem polčasu. Bilo je veliko tehničnih napak in res smo razočarani, saj smo se s fanti na tekmo dobro pripravljali in verjeli v zmago. Še enkrat več so nas tehnične napake pokopale in stale zmage.”

Tilen Grudnik, vratar Ljubljane:
“Vesel sem zmage, saj sta po dolgem času točki le odšli v prestolnico. Za zmago je bila odločilna končnica, ki smo jo klub pritisku znali izkoristiti. Bilo je veliko napak na eni in na drugi strani, vendar smo na koncu le osvojili tako želen in pomemben par točk.”

V naslednjem krogu bo Krka gostovala pri Grosist Slovanu (11. 12.), Ljubljančani pa bodo doma gostili Celje Pivovarno Laško (12. 12.).
FOTO: Veronika Mrđa/MRK Ljubljana
Komentarji