Hebar: “Čaka nas derbi in težka tekma”

Velenjčani se bodo v Rdeči dvorani poskušali vrniti na zmagovalna pota po tem, ko so v prejšnjem krogu klonili na večnem derbiju proti Celjanom. Na današnjem obračunu, ki se bo začel ob 18. uri, jim bodo nasproti stali rokometaši Slovenj Gradca. Kaj so povedali pred tekmo?


Martin Hebar, rokometaš Gorenja Velenja:
“Čaka nas derbi in težka tekma proti Slovenj Gradcu. Tekmo s Celjem smo morali hitro pozabiti in se čim prej zbrati za novo tekmo v Ligi NLB. Na tekmo se dobro pripravljamo, želimo si zmage in novih dveh točk.”
 
Vid Levc, rokometaš Slovenj Gradca:
“Čaka nas derbi, težka tekma. Velenjčani bodo pod večjim pritiskom, saj se morajo pobrati po visokem porazu proti Celju. Seveda si tudi mi želimo dveh točk, zato se na tekmeca dobro pripravljamo. Imamo kar nekaj novih težav s poškodbami in boleznijo, vrača pa se Svečko. Pridružil se nam je tudi novi vratar Tilen Leben, ki bo zagotovo v ekipo vnesel novo moč in zdravo konkurenco, ki bo pozitivno vplivala na vse vratarje. Upam, da se nam v Rdeči dvorani pridruži čim več navijačev, ki nam bodo pomagali do nove zmage.”

 

FOTO: Aljaž Sešel

Komentarji