Hebar: “Čaka nas izjemno zahtevna tekma, na kateri bomo morali dati vse od sebe, da točki ostaneta doma”

Nocoj bodo na prvi tekmi 24. kroga na parket stopili rokometaši Jeruzalema Ormoža in Slovana. Ormožani so trenutno na 5. mestu s 26 točkami, v prejšnjem kolu so ugnali MRK Ljubljano. Rokometaši Slovana tudi sami pa v dvoboj z Jeruzalemom odhajajo s popotnico zmage, saj so v prejšnjem krogu ugnali Dobovo. 


“LL Grosist Slovan je zelo neugodna ekipa, ki bo v Ormožu lahko zaigrala neobremenjeno, zato bo zelo nevarna. Čaka nas izjemno zahtevna tekma, na kateri bomo morali dati vse od sebe, da točki ostaneta doma. Žal zaradi poškodb določenih igralcev ne bomo zaigrali v popolni zasedbi, kar nam bo dodatno otežilo delo,” pred tekmo razmišlja Martin Hebar iz vrst Ormožanov.
“Po borbeni predstavi in zasluženi zmagi v Dobovi nismo več v krogu ekip, ki se borijo za obstanek v Ligi NLB. Seveda pa to ne pomeni, da smo s trenutnim izkupičkom zadovoljni in nimamo več tekmovalnega naboja, kot nekorektno namiguje avtor enega od člankov na rokometnem portalu. Prav nasprotno, točke bomo skušali osvojiti na vsaki od preostalih treh tekem. Prva priložnost se ponuja že na obračunu v Ormožu. Gostitelji so visoko na lestvici, igrajo odličen in atraktiven rokomet, še zlasti v domači dvorani. Prav zato jemljemo to tekmo kot prav poseben izziv,” pa je povedal Aleš Repina, trener Slovana.
Tekma se bo pričela ob 19. uri.
Foto: RK Jeruzalem Ormož
Komentarji