Iz Debrecena med Leve

Sedaj že bivši slovenski reprezentančni selektor Ljubomir Vranješ ni dolgo čakal na novo službo. Sedaj je že uradno, da je prevzel vodenje 11. ekipe nemške Bundeslige Rhein-Neckar Lowen.


Pogodbo je s klubom, katerega prvi trening bo vodil v ponedeljek, podpisal do konca sezone. 11. mesto je veliko prenizko, za visoke cilje velikana Bundeslige. Dozdajšni glavni trener kluba Klaus Gartner, bo v klubu ostal kot pomočnik. Vranješa bo po koncu sezone zamenjal zdajšnji trener Mannheima Sebastian Hinze.

“Veseli nas, da smo uspeli podpisati pogodbo s takšnim trenerjem, kot je Ljubomir Vranješ. Pomagal nam bo do konca sezone. Njegovo znanje je nesporno, prav tako tudi zmožnost motiviranja ekipe,” je povedala Jennifer Kettemann, izvršna direktorica Levov.

Vranješ pa je od tej pirložnosti povedal: “V preteklosti sem prejel že dve ponudbi Rhein-Neckar Lowena, a čas ni bil pravi. Sedaj pa ponudbe nisem mogel zavrniti. Vem, da me čaka zahtevno delo in se veselim, da popolnoma posvetim tej nalogi. Prepričan sem, da bomo uspešni, če kot ekipa stopimo skupaj in se lotimo dela.”

Komentarji