Izola in Maribor za biti ali ne biti

V soboto se bosta v dvorani Kraška pomerila domača Izola in gostje iz Maribora. Oboji so v seriji porazov, oboji se borijo za obstanek, a nobeni ekipi ne kaže najbolje. 


David Stepančiča, rokometaš RD Butan plin Izola:
“Vajen sem na težke in čustvene trenutke v rokometni Izoli. Stanje je zahtevno, a dokler obstaja matematika, bomo ‘grizli parket’ in se metali na glavo proti vsakemu tekmecu, in to brez popuščanja. Tu pride v ospredje naš slogan “Krepat, ma ne molat!”. V soboto želimo zmagati in naši izjemni publiki končno vnesti nekaj spodbude, veselja in vere v nas.”

Davor Rokavec, trener RK Maribor Branik:
“Pripravljamo se najbolje, kot se v teh trenutkih lahko. Ob slabih rezultatih imamo tudi nekaj težav z igralskim kadrom. Po Kljunu in Špeliću sta nas zapustila še Zugan in Kobetić, zato smo še dodatno oslabljeni. Fantje, ki so tukaj bodo zagotovo dali vse od sebe, da se vrnemo med žive. Sobotna tekma je lahko za nas tudi točka preobrata, saj bi se lahko ob ugodnem rezultatu in nekoliko ugodnejšemu razporedu v naslednjih tednih še do konca rednega dela državnega prvenstva približali ekipam, ki so pred nami. V Izolo gremo samozavestni, od sebe bomo dali vse, da bi prišli do pomembnih točk.“

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

 

FOTO: RK MARIBOR BRANIK

Komentarji