Izpoved Lampreta: Ničelna toleranca do primitivizma

Slovenjgraški klub je po štirih tekmah še vedno brez osvojene točke. Vedno so bili blizu, a nikoli jim ni uspelo osvojiti vsaj ene. Na tribunah pa se je očitno začelo počasi širiti negativno vzdušje, ki ga predsednik Slovenj Gradca Samo Lampret želi zatreti v kali in jasno sporoča: NIČELNA TOLERANCA! 


Za novinca v ligi nikakor ni sramotno, da po prvih štirih krogih še nima točke. Nasprotno, Slovenj Gradec je v prvem krogu izgubil le za 2 zadetka proti Ribnici, ki je trenutno edina poleg Celjanov, ki ima stoodstotni izkupiček. V drugem krogu so izgubili le za 1 zadetek proti Trebanjcem, ki letos ciljajo na uvrstitev v evropska tekmovanja. V tretjem krogu so izgubili v gosteh proti Izoli za 3, a vsi zelo dobro vemo, da je gostovanje v Izoli eno izmed težjih v letošnji sezoni. V prejšnjem krogu pa so izgubili proti Dobovi, ki zaseda tretje mesto na lestvici. 

Kljub 4 porazom pa nikakor ne moremo reči, da Slovenj Gradec igra slabo. Še več, Slovenj Gradec je konkurenčen prav vsem ekipam v ligi in jasno je, da je njihov cilj v letošnji sezoni obstanek. 

EN METER STRAN OD SOVIČEVEGA OTROKA: “SEBA, SPI***!”

Samo Lampret, predsednik slovenjgraškega kluba je zaradi dogodkov na tribuni napisal javno pismo, ki ga je klub objavil na Facebook profil. 

 

“Že v naprej pa povem, da imamo v klubu do 𝐩𝐨𝐧𝐢ž𝐞𝐯𝐚𝐥𝐧𝐞𝐠𝐚 𝐨𝐛𝐧𝐚š𝐚𝐧𝐣𝐚, ž𝐚𝐥𝐣𝐞𝐧𝐣𝐚 in 𝐯𝐮𝐥𝐠𝐚𝐫𝐧𝐞𝐠𝐚 𝐨𝐝𝐧𝐨𝐬𝐚 𝐧𝐢č𝐞𝐥𝐧𝐨 𝐭𝐨𝐥𝐞𝐫𝐚𝐧𝐜𝐨.” je zapisal predsednik Lampret. 

Takšne žaljivke in dejanja je Lampret ostro obsodil in tudi ponudil vsem primitivcem vračilo denarja: Ne, dragi prijatelji tega ne bom sprejemal in sem pripravljen osebno povrniti stroške sezonske vstopnice ljudem, ki na takšen način izražajo svoje mnenje.”

Komentarji