Jaka Plut: “Na zadnjih tekmah kažemo napredek v naši igri”

Po reprezentančnem premoru je čas za nadaljevanje Lige NLB. Po sinočnji tekmi med Trebanjci in Izolani so danes na vrsti še preostale tekme 20. kroga. Rokometaši Kopra bodo v svoji Areni Bonifika gostili ekipo novomeške Krke. Koprčani so v zadnjem času v izjemni formi. Nocoj bodo zagotovo poizkusili popraviti vtis iz zadnje tekme, ko so kar nekoliko presenetljivo izgubili s Slovanom. Na drugi strani pa rokometaši Krke počasi nabirajo potrebne točke v boju za obstanek. Na treh izmed zadnjih štirih tekem so namreč remizirali.


Uroš Rapotec, trener Kopra:
“Izhajamo iz gostovanja v Ljubljani, od koder nam domov na žalost ni uspelo prinesti novih dveh točk. Analizirali smo tekmo, pogledali kaj nam ni šlo in slednje smo skozi cel teden popravljali. Zdaj nas čaka nov neugoden tekmec iz Novega mesta. Vemo, da se je prva tekma končala v korist Krke. Naredili bomo vse, da se jim oddolžimo in prikažemo eno dobro predstavo.”

Jaka Plut, rokometaš Krke:
“Na zadnjih tekmah kažemo napredek v naši igri, hkrati pa si želimo prenesti borbenost in željo po dobrem rezultatu tudi na sobotno tekmo. Na obračun se pripravljamo, kot na vse ostale. Tokrat imamo nekaj težav s poškodbami, vendar se bomo vsi ostali potrudili, da prikažemo čim boljšo igro skozi celotno tekmo. Verjamem, da nas čaka borbena tekma do zadnje minute.”

Foto: Gašper Simonič/MRK Krka

Komentarji