Je to naslednji predsednik RZS?

Kot smo že omenili, se Franjo Bobinac ni odločil za vnovično kandidaturo za predsednika RZS (več tukaj … klik). Potiho se že šušlja, kdo naj bi bil najresnejši kandidat za novega prvega moža slovenskega rokometa. To naj bi bil dr. Bor Rozman, ki trenutno na RZS deluje kot vodja organizacijskega odbora za organizacijo ženskega EP, ki se prične čez 14 dni. Poleg tega je trenutno tudi član predsedstva RZS.


KDO JE BOR ROZMAN?

Bor Rozman je nazadnje deloval kot direktor občinske uprave Kranj, ki je to mesto zasedel leta 2019. Sicer naj bi njegov mandat trajal 5 let, a ga je odločil predčasno zaključiti. V času Bineta Kordeža je sodeloval tudi v Merkurju, za tem pa se je preselil v Gorenje, kjer je bil zadolžen za področje organizacije, kadrov in izobraževanja.

Leta 2006 je bil kadrovski manager leta, poleg tega je bil leta 2009 finalist v izboru za mladega managerja leta.

Vezano na rokometni svet je Rozman od aprila letos veliko bolj vključen v RZS, saj predseduje organizacijskemu odboru ženskega evropskega prvenstva, ki ga Slovenija letos gosti skupaj s Črno Goro.

13. december – DAN D

Uradne potrditve o kandidaturi še ni. Postopek evidentiranja kandidatov se prične v prihodnjem tednu, volilna skupščina pa bo 13. decembra.

 

Komentarji