Jernej Avsec: “Ormožani igrajo dober in borben rokomet, poleg tega pa na Hardeku vedno kažejo dobre predstave”

V dvorani na Hardeku bomo v 17. krogu Lige NLB spremljali obračun med domačimi Ormožani ter gostujočo zasedbo MRK Krka. Ormožani trenutno z dvanajstimi osvojenimi točkami trenutno zasedajo 8. mesto na prvenstveni razpredelnici in se tako kot zadnja leta borijo za sredino lestvice. Na drugi strani pa so se Novomeščani po povratku med slovensko rokometno elito dobro znašli in trenutno zasedajo 5. mesto z dvajsetimi osvojenimi točkami.


Teo Šulek, rokometaš RK Jeruzalem Ormož:
“V Slovenj Gradcu smo odigrali slabo tekmo predvsem v obrambi, kar si proti Krki, če želimo osvojiti pomembni točki, ne smemo dovoliti. Krka v letošnjem prvenstvu igra zares odlično in bo težak zalogaj za nas. Resnično bo potrebno pokazati vse svoje znanje, da točki ostaneta na Hardeku in da naredimo pomemben korak k obstanku v ligi”

Jernej Avsec, rokometaš MRK Krka: 
“Ta vikend nas čaka zelo zahtevno gostovanje v Ormožu. Kljub zmagi na prvi tekmi, pričakujemo izjemno težko tekmo. Ormožani igrajo dober in borben rokomet, poleg tega pa na Hardeku vedno kažejo dobre predstave. Priprave potekajo po načrtu in upamo, da s hitro igro v napadu in čvrsto obrambo osvojimo dve točki.”

FOTO: Gašper Simonič / MRK Krka

Komentarji