Jošt Juričan: “Krkaši so se borili, a bili smo boljši”

Novomeščani so v 18. krogu 1. NLB lige gostovali v športni dvorani Poden pri ekipi RD Urbanscape Loka in se znova opekli. V zadnjih sekundah tekme je bila sreča na strani gostiteljev, ki so Novomeščane premagali z 29:28 ( 17:14).


Po tekmi je svoje občutke delil Jošt Juričan, ki je z 13 obrambami močno pripomogel k domači zmagi in je v izboru za naj igralca 18. kroga lige“Fantje smo se trudili skozi celotno tekmo in zelo dobro igrali v obrambi, na koncu pa je jeziček na tehtnici z mojo zadnjo obrambo preprečil Krki, da bi prišla do točke. Zmage sem zelo vesel, čestitam pa tudi Krkašem za odlično borbo.”

Nekoliko manj zadovoljni z razpletom tekme pa so bili pri Krki. Nezadovoljstva po tekmi ni mogel skrivati Kristjan Pršina: “Glave so še vroče, niti ne vem, kako naj vse skupaj komentiram. Če ne bi znova zgrešili nekaj stoodstotnih priložnosti, bi zmago rešili že na polovici drugega dela, tako pa smo garali do zadnjih sekund tekme, razbranili njihovega vratarja Juričana, ki je bil v zadnjih sekundah tekme mož odločitve za zmago Loke.”

FOTO: MRK Krka

Komentarji