Jure Natek se vrača na rokometna igrišča!

Minila so 3 leta odkar je Jure Natek postavil rokometne čevlje v kot, a je splet okoliščin v MRK Ljubljana pripeljal do tega, da bo bivši slovenski reprezentant spet oblekel dres in začutil tekmovalni naboj. 


Jure Natek, ki sicer opravlja vlogo športnega direktorja v MRK Ljubljana, je skupaj z glavnim trenerjem Bojanom Čotarjem prišel v nezavidljivo situacijo. Zaradi poškodb obeh rokometašev na poziciji desnega zunanjega sta se s Čotarjem odločila, da bo Natek pomagal ekipi na zadnjih dveh tekmah sezone, ki sta za Ljubljančane zelo pomembni, saj lovijo napredovanje v 1. B ligo. 

Novico so potrdili tudi na klubski FB strani, kjer so zapisali: “Na zadnjih dveh tekmah v sezoni bodo Mulci imeli pomoč na desnem zunanjem položaju! Zaradi spleta poškodb bo ljubljanski dres oblekel JURE NATEK!”

 

“Imamo nekaj težav s poškodbami, pred nami pa je pomembna tekma za uvrstitev v 1. B ligo. Z Bojanom (Čotarjem op.a.) sva se dogovorila, da stopim na igrišče, če bo to res nujno potrebno. Mislim sicer, da se to ne bo zgodilo, a vseeno bom pripravljen za kakšno minutko stopiti na igrišče, da se igralci malce odpočijejo,” je povedal Natek, ki se zelo dobro zaveda, da mora ekipa sama priti do uspeha in uvrstitve v 1. B ligo.

“Ekipa je sama prišla do te točke, ko se odloča o uvrstitvi v 1. B ligo, zato sva se s trenerjem odločila, da ne začnem tekme in da bom res stopil na igrišče samo takrat, ko bo to zadnja možna izbira. Sem pa pripravljen pomagati za nekaj minut,” je razložil Jure Natek, ki z ekipo trenira že od sredine prejšnjega tedna.

Komentarji