Kar smo naredili, ni več mogoče popraviti

Zaradi epidemije so se tudi na Rokometni zvezi Slovenije odločili, da se državno prvenstvo predčasno zaključi. Velenjčani so tako zasedli nehvaležno 4. mesto v državi, na katerega so padli ravno po zadnji odigrani tekmi, preden se je Liga NLB zaustavila.


Kako na to gleda kapetan Gorenja Velenja David Miklavčič? “Odločitve o končanju prvenstva v klubu nismo sprejeli nič kaj veselo, predvsem zaradi našega končnega rezultata ne. Res je, da smo zaradi izrednega stanja s koronavirusom to tudi po tihem pričakovali,” je dejal Miklavčič.

“Nimamo kaj, žal smo pred koncem rednega dela prvenstva naredili nekaj napak, ki jih nato zaradi trenutne situacije in prekinitve lige nismo mogli več popraviti. Je težko, ampak ne preostane nam drugega kot, da sprejmemo to in se pripravimo za naslednjo sezono ter se tam znova dokazujemo. Vsi se pripravljamo od doma, vsak igralec je dobil svoj plan, tako, da se trudimo po svojih močeh, da vzdržujemo kondicijo v naravi ter doma. Kar se tega tiče smo dobro preskrbljeni,” je zaključil kapetan rumeno-črnih. 

FOTO: JURIJ VODUŠEK / RK GORENJE VELENJE

Komentarji