Kastelic do tesne zmage nad Berlinom, Bezjak izgubil derbi s Flensburgom

Včeraj so bile v Bundesligi odigrane 3 tekme, še dve pa sta bili odigrani v soboto. Sodelovalo je kar nekaj naših legionarjev, z izjemo Marka Bezjaka pa so bili vsi po vrsti uspešni. 


Urh Kastelic je z Goeppingenom gostil Fuchse Berlin in tesno slavil. Tekma je bila izjemno izenačena, prvi polčas pa se je končal z rezultatom 12-12. Tudi drugi del je bil izjemno izenačen, a domači so uspeli premagati Berlin in slavili z 25-24. Urh Kastelic je zbral 3 obrambe, najbolj razpoložen pa je bil njegov soigralec Marcel Schiller, ki je dosegel 11 zadetkov. Magdeburg Marka Bezjaka je gostil vodilno moštvo lige Flensburg in tesno izgubil. Prvi polčas je pripadel Flensburgu z tesno prednostjo 17-18. Tudi drugi polčas je pripadel gostom in slavili so z 29-32. Marko Bezjak je dosegel 2 zadetka, najbolj razpoložena na tekmi pa sta bila Johannes Golla in Mads Mensah Larsen z 8 zadetki.

Kiel Mihe Zarabca je gostil Stuttgart Primoža Prošta in slavil z 33-28. Prvi polčas je bil izjemno izenačen in je pripadel Kielu z 16-15. V drugem delu je Kiel zaigral nekoliko bolje in slavil z 33-28. Miha Zarabec je dosegel 3 zadetke, Primož Prošt pa je zbral 6 obramb. Ludwigshafen Gorazda Škofa je slavil na domači tekmi proti Coburgu v tesni tekmi, rezultat pa je bil 22-19. Gorazd Škof je odigral odlično in zbral 8 obramb.

Komentarji