Kdo bo na final 4 pri moških?

Gorenje iz Velenja si je proti Koprčanom zagotovilo mesto med najboljšimi štirimi ekipami v pokalu Slovenije, danes pa so na sporedu še preostala tri četrtfinalna srečanja.


Pred odločilno tekmo med RK SVIŠ Ivančna Gorica in RD Riko Ribnica za uvrstitev na final 4 je svoja pričakovanja pojasnil Mark Klarič, vratar Ribnice: “Pred nami je zadnja stopnička pred zaključnim turnirjem najboljše četverice v Pokalu Slovenije. Žreb se je malce poigral z nami in nam namenil nasprotnika, s katerim smo se srečali v zadnjem odigranem krogu državnega prvenstva pred nekaj dnevi. Sviš je že v soboto v Ribnici kazal dober odpor skozi celotno srečanje, sedaj pa bodo imeli še prednost domačega igrišča. Vemo, da se v pokalu pogosto dogajajo presenečenja, vendar bomo mi storili vse, da v Ivančni Gorici zmagamo in se znova uvrstimo na F4.”

Poleg dolenjskega derbija nas danes ob isti uri (19.00) čaka tudi dvoboj Trima in Celja, pred katerim je svoja pričakovanja razložil trener Trebanjcev Benjamin Teraš: V sredo nas v četrtfinalu pokala Slovenije čaka tekma najuspešnejšim rokometnim kolektivom v Sloveniji. Pred dobrim mesecem smo Celjane presenetili v Zlatorogu, zato sedaj pričakujem še močnejši nalet gostov, ki so žal končali z nastopi v Evropi in so popolnoma osredotočeni na domača tekmovanja. Že tako odlična ekipa bo zdaj še močnejša, kljub temu pa imamo na tekmi tudi mi svoje cilje. V prvi vrsti si želimo napredka v naši igri in nove dobre tekme pred polno dvorano naših navijačev.”

Ob 20. uri pa nas čaka še dvoboj med drugoligašem iz Grosuplja in MRK Krko.

Sreda, 13. marca, ob 19.00:
SVIŠ IVANČNA GORICA : RIKO RIBNICA

TRIMO TREBNJE : CELJE PIVOVARNA LAŠKO

Ob 20.00:
GROSUPLJE : KRKA
 
Komentarji