Koper ima novega predsednika!

Po sedmih letih se od predsedniškega stolčka v RD Koper poslavlja ustanovitelj kluba Aljoša Bertok (na fotografiji levo). Na mestu predsednika ga bo nasledil dosedanji direktor kluba Nejc Poklar (na fotografiji desno), ki bo opravljal tako predsedniško kot direktorsko vlogo. 


Nejc Poklar je bil na občnem zboru soglasno potrjen za novega predsednika. Bertok pa v Kopru ostaja kot član upravnega odbora, “prav tako bo še naprej deloval in sodeloval pri vseh pomembnejših stvareh znotraj organizacije,” so sporočili iz koprskega prvoligaša. 

Aljoša Bertok: “Po sedmih letih sem se odločil storiti korak, ki sem ga že kar nekaj časa načrtoval in deloval v tej smeri. Leta 2013 smo začeli z nule in v tem obdobju pripeljali klub do zavidanja vrednih rezultatov in stopnje organiziranosti. Prepričan sem, da nas okolje dojema kot pozitivno zgodbo.
Kot mojega naslednika na funkciji predsednika društva sem predlagal Nejca Poklarja, ki je dobil soglasno podporo Upravnega odbora ter  Občnega zbora. Prepričan sem, da bo zelo dobro opravljal to funkcijo sicer se za ta korak ne bi odločil. Preveč je bilo vloženega truda, časa, energije.
Ne gre pa za umik. Absolutno ne! Ostajam član Upravnega odbora in se bom še naprej trudil pomagati klubu v približno enakem obsegu. Tudi do sedaj nisem sam odločal o pomembnih stvareh in verjamem, da bo tako tudi v prihodnje.
Kljub temu bi se ob tej priliki zahvalil prav vsem, ki so mi pomagali še posebej pa Roku, Vianeju, Simonu, Radotu, Urošu, Zoranu, Andreju vsem trenerjem in igralcem, prostovoljcem, navijačem, občini, sponzorjem…
V kolikor bodo med nami ostali tako dobri odnosi, v kolikor bo klub še vedno stavil predvsem na vzgojo lastnih rokometašev, v kolikor klub ne bo nikomur nič dolžan in v kolikor v klubu ne bo lastnih interesov, bom zraven, saj je to MOJ KLUB!”

Nejc Poklar: “Najprej bi se rad zahvalil Aljoši za opravljeno dobro delo, za ves čas, trud in vso energijo, ki jo je skozi vsa leta vlagal v naše društvo. Naprej predaja dobro stoječ ter stabilen klub, tako da sem prepričan, da bomo društvo, katerega delovanje ter organizacija sta na zelo visokem nivoju, skupno peljali po enaki poti naprej navzgor.”

Komentarji