Krimovke jutri proti Turkinjam

Rokometašice Krima Mercatorja jutri doma gostijo turški Kastamonu. Turkinje do sedaj še niso zbrale točk v Ligi prvakinj.


Septembra se je napeta tekma končalaz golom razlike v korist Ljubljančank. Najboljša strelka je bila Katarina Krpež z devetimi zadetki.  Tekma bo za Krimovke izjemno pomembna v lovu na 6. mesto v skupini, ki še prinaša nadaljevanje evropske sezone. Ob odigranu eni tekmi več to mesto trenutno zaseda Savehof.

Prihajajoči teden bo za Krimovke naporen, saj jih že v sredo čaka nova tekma Lige prvakinj, tokrat proti Metzu. V soboto, 12. februarja pa bodo gostovale pri aktualnih evropskih prvakinjah Vipersu.

“Koronavirus je za vse prinesel velike težave, tudi pri nas so igralke zbolele, zato priprav pred tekmo nismo morali pripraviti v celoti. Veseli me, da smo zdaj vsi zdravi in se lahko pripravimo na tekmo. Strinjam se, da je pred nami zelo pomembna tekma in v soboto se bo videlo, ali smo zreli za nadaljnje tekmovanje,” je pred srečanje povedala trenerka Krima Nataša Derepasko.

Komentarji