Kristjan Windischer: “Zmanjkalo nam je malo športne sreče”

Rokometaši Slovana so si z zmago na zadnji tekmi sezone po zmagi nad MRK Krka zagotovili končno 10. mesto. Na izjemno napeti tekmi so si v zadnjih sekundah z nekaj sreče priigrali zmago in novi dve točki. Krka kot že nekajkrat rečeno se po za njih mizerni sezoni seli v 1.B ligo, kjer bo iskala ekspresen povratek med elito, na drugi strani pa igralce Slovana naslednjo sezono čaka nov težek obračun v borbi za obstanek. A kaj se bo dogajalo bo videli v prihodnji sezoni. Igralci pa sedaj odhajajo na zaslužen počitek.


Kristjan Windischer, rokometaš MRK Krka:
“Odigrali smo zadnjo tekmo v sezoni, žal pa se nam tudi ta ni iztekla po načrtih. Zmanjkalo nam je malo športne sreče. Sledi izpad v 1. B državno rokometno ligo. Kljub temu je potrebno na sezono in na nastalo situacijo gledati s pozitivne strani. Želimo si čim prejšnjega povratka na stare tirnice, sem pa vesel, da bodo v prihodnje priložnost dobili tudi mlajši igralci.”

Miha Kotar, rokometaš RD Slovan:
“Konec koncev je bilo pred zadnjo tekmo že vse odločeno, kar se tiče stanja na lestvici. Če bi bili v dvorani lahko še gledalci, bi bilo sezono še lepše končati. Mislim, da sta obe ekipi korektno odigrali ta zadnji obračun in čestitam Krki za borbo. Mi smo zagotovo zasluženo zmagali.”

FOTO: Gašper Simonič / MRK Krka

Komentarji