Krka predstavila močno okrepitev na levi strani napada

Članska ekipa MRK Krka je včeraj vstopila v drugi teden priprav na novo sezono. Ekipa, ki bo letos po nekaj letih znova zaigrala v 1. B ligi, obljublja ekspresen povratek v 1. ligo NLB. V klubu so predstavili tudi štiri novince, ki bodo klubu pomagali do zadanih ciljev v novi sezoni.


Prva od okrepitev Krkašev po odhodu Jake Jakšeta na levem krilu je Uroš Knavs. Knavs je otrok Ribnice, ki po številnih sezonah zapušča deželo suhe robe. Pridružil se bo ekipi MRK Krka, s katero je podpisal 2-letno pogodbo.

“Za Krko sem se odločil zaradi zdravega okolja in urejenosti kluba in pa seveda izziva, da klub čimprej vrnemo v prvo ligo, kamor tudi spada. S klubom sem podpisal dvo letno pogodbo. Mislim, da bom ekipi zelo pripomogel tako v napadu kot obrambi, pa tudi v slačilnici s svojo pozitivno energijo. Cilj je, da se že v prihodnji sezoni uvrstimo v prvo ligo in da prikažemo hitro, dobro in gledljivo igro. Upam, da se bo sezona odigrala brez zapletov s korono ter da bo v ekipi čim manj poškodb”, je ob prihodu v dolenjsko prestolnico povedal Knavs.

 

FOTO: MRK Krka

Komentarji