Krka z novim letom upa na boljše čase

Ekipa MRK Krke po odigranem jesenskem delu lige NLB ne more biti zadovoljna. Krkaši so sicer ob koncu leta 2020 dosegli minimalno zmago nad Koprom, ki jim je zagotovila mirnejše praznike. 12. mesto po prvem delu lige pa vseeno ne vliva velikih upov pred nadaljevanjem sezone.


Po turbolentnem začetku sezone, ko Krkaši nikakor niso našli zmagovalnega ritma, je niz tekem v NLB ligi premešala še epidemija novega koronavirusa. Po slabših rezultatih v začetku sezone so morali v upravi kluba posežti tudi po zamenjavi na mestu glavnega trenerja ekipe. Romana Zarabca je zamenjal stari znanec kluba Mirko Skoko, ki tudi ne more biti zadovoljen z dosedanjim dosežkim prvega dela sezone, saj je bila lestvica ciljev in želja pred sezono postavljena višje.

“Menim, da igra naših fantov v preteklosti ni bila tako slaba, kot kaže trenutni položaj na lestvici. Večino tekem smo izgubili v sami končnici in ta segment bomo skušali v bodoče izboljšati,” je trenutno rezultatsko stanje v ekipi Krke komentiral trener ekipe Mirko Skoko. Članska zasedba Krke je prvi trening v letu 2021 že opravila v ponedeljek, želja vseh pa je zagotovo, da bi v novem letu oživele tudi tribune v vseh dvoranah.

FOTO: MRK Krka

Komentarji