Krka z zadnjo okrepitvijo zaključila s kadrovanjem

Članska ekipa Moškega rokometnega kluba Krka se vneto pripravlja na novo sezono, ki jo bo po nekaj letih preživela v 1. B ligi. Razočaranje po lanskoletni sezoni v ligi NLB je pozabljeno, zdaj so Krkaši že osredotočeni na njihov glavni cilj v prihajajoči sezoni – ekspresna vrnitev med prvoligaško druščino.


Krka je poleti poskrbela za nekaj močnih okrepitev, kadrovanje ekipe za sezono 2021/2022 pa so Krkaši sklenili z mladim Črnogorcem, Vojislavom Vukićem. Vukić je 18-letni rokometaš, ki je svojo rokometno kariero pričel v matičnem Beranu v Črni gori, v zadnjih dveh sezonah je pa je nosil dres črnogorske ekipe RK Budvanska Rivijera.

18-letnik se najbolje znajde na položaju desnega krila: “Odločitev, da pridem v Slovenijo in v Krko ni bila težka, saj želim tukaj narediti korak naprej v svoji kareri in menim, da je Krka pravi klub za napredovanje. Ob tej priložnosti se lepo zahvaljujem soigralcem in trenerju, ker so me res lepo sprejeli. V Novem mestu se počutim dobrodošel in zelo uživam, saj je tukaj zelo lepo. Za ekipo in klub se bom potrudil po svojih najboljših močeh, da se Krka vrne tja, kamor tudi sodi, torej v prvo ligo,” so bili prvi vtisi mladinskega reprezentanta Črne gore, ki je s Krko podpisal 2-letno pogodbo.

 

 

FOTO: MRK Krka Facebook

Komentarji