Krkaši končali z višinskimi pripravami, nadaljujejo v Marofu

Članska ekipa moškega Rokometnega kluba Krka se je minule dni mudila na višinskih pripravah na Lisci. 


Varovanci Mirka Skoka so v nedeljo zaključili z višinskimi pripravami, ki so jih opravili v Tončkovem domu na Lisci. Poleg treningov so odigrali tudi pripravljalno tekmo z rokometaši Trima iz Trebnjega. Več o tekmi: Trebanjci in Krkaši pomerili moči na pripravljalni tekmi.

“Te priprave smo opravili z namenom, da še nekoliko dvignemo raven fizične pripravljenosti, predvsem pa je bil namen v bistvu ta, da se fantje, sploh novinci, še bolj povežejo. Vmes smo odigrali še pripravljalno tekmo s trebanjsko ekipo Trima, sicer pa smo dva treninga opravili v dvorani v Radečah, dva pa zunaj,” je po koncu štiridnevnih priprav povedal trener Mirko Skoko. 

Na višinskih pripravah se je Krkašem pridružila tudi velika okrepitev med vratnicama Marofa, Jure Blaževič, ki prihaja iz Dobove. Kot so zapisali pri MRK Krka je Jure nad ekipo in samimi pripravami navdušen. “Priprave so bile po mojem mnenju uspešne, trenirali smo dobro, odigrali pa smo tudi tekmo proti Trebnjem, kjer smo se pokazali v dobri luči. Vsi igralci že nestrpno pričakujemo novo sezono,” je z navdušenjem dodal vratar Jure Blaževič. 

Po kratkih pripravah, pa jih ta konec tedna čaka že tradicionalni turnir. O turnirju si lahko več preberete na povezavi: Krkaši pripravljajo tradicionalni turnir.

 

FOTO: MRK KRKA FB

Komentarji