Krško s prvo, Dobova že s tretjo okrepitvijo

Kadrovanje pred nadaljevanje sezone v Ligi NLB je bilo pestro. Tako so prvo okrepitev predstavili novinci v ligi, zasedba Krškega. Že tretjo pa so predstavili v vrstah Dobove. Obe ekipi se bosta v nadaljevanju sezone borili za obstanek v ligi. Ekipe od 11. mesta kjer je prav Dobova in pa do zadnje uvrščene 14. Krškega namreč loči le točka.


V Krško se iz Dobove seli Andraž Dragan. Dragan je v Dobovi igral dve leti in pol, v letošnji sezoni pa je na 13 odigranih tekmah dosegel 17 zadetkov. 25-letnik bo tako znova zaigral za svoj matični klub, ki mu bo pomagal obstati med slovensko rokometno elito.

Andraž Dragan po prihodu v Krško: “Lepo je biti ponovno doma, med domačimi fanti. Glavni cilj je obstanek v 1.NLB ligi. Ekipa je kvalitetna tako, da verjamem v obstanek.” 

Po Tilnu Grobelniku in Blažu Pintarju so v vrstah Dobove pozdravili še tretjo igralsko okrepitev. To je postal Antonio Dizdar. Dizdar je nazadnje igral na Hrvaškem za RK Dubrava.

Antonio Dizdar: “Po prihodu v klub me je pričakalo zelo prijetno razpoloženje trenerja, osebja in soigralcev kot tudi odlična delovna vnema. Všeč mi je pristop k igri in treningom, ki so prilagojeni drugačnemu stilu igre, na katerega se na kvalitetnih treningih še navajam. Klubu in ekipi bi želel pomagati izpolniti cilije in napredovati tudi osebno v vseh segmentih igre, še posebej kar se tiče hitre igre v napadu in čvrste obrambe.”

FOTO: RK Dobova

Komentarji