Krstič: “Derbija se vsekakor veselimo!”

Sobota nam v 2.DRL za moške prinaša zanimiv derbi vodilnih dveh ekip. Ob 18. uri bosta med seboj merili moči ekipi iz Ajdovščine in Velike Nedelje. Derbi se bo odigral na Policah v Ajdovščini.


O jutrišnjem derbiju smo povprašali tudi oba trenerja. Kaj sta nam povedala si lahko preberete spodaj. 

IZJAVI O TEKMI:

Marko Cvijić, trener RK Ajdovščina: “Pripravljali smo se kot na vsako drugo tekmo ne glede na to, da je nasprotnik na prvem mestu. Na treningu smo pregledali stvari in vemo na kaj moramo biti pozorni. Vemo za kakšno tekmo gre in kaj prinaša. Dali bomo maksimalno vse od sebe, da probamo zmagat. Se ne sekiramo, ker vemo, da so fantje sposobni premagati takega nasprotnika. Definitivno pričakujemo težek boj.”

Uroš Krstič, trener RK Velika Nedelja: “V zadnjem tednu smo imeli kar nekaj težav, zaradi trebušne viroze tako, da bomo šele danes videli kje smo saj cel teden praktično nismo mogli trenirati. Nekaj fantov bo najverjetneje zaradi tega tudi odsotnih. Kaj pričakujemo od tekme je težko reči definitivno pa se derbija veselimo. Ni nas strah, saj smo v vlogi favorita in imamo dovolj točk. Na zadnjih tekmah smo jih gladko zmagali.”

 

FOTO: RK AJDOVŠČINA

Komentarji