Licitacija dresov rokometnih legend za dober namen

Humanitarno društvo Srčni lev in Božo Kostadinovski organizirajo dobrodelni turnir v nogometu, SKUPAJ ZA JANA.


Poteka tudi licitacija dresov, med drugimi tudi dresi najbolj odmevnih igralcev kluba THW KIEL, kot so Niklas Landin Jacobsen, kateri je že drugič zapored osvojil naziv najboljši igralec leta, Domagoj Duvnjak, kateri je bil leta 2013 kronan za najboljšega igralca leta in Miha Zarabec, naš ključni igralec v slovenski reprezentanci.

Licitacija dresov poteka na spletni strani društva Srčni lev, na naslovu www.srcni-lev.com zavihek LICITACIJA (ali direktna povezava https://srcni-lev.com/licitacija-dresov/).

KDO JE JAN VIDIC?
Jan Vidic, 3.6.1995 rojen Črnomeljčan, srčni nogometaš, pred nesrečo pa kot pripravnik zaposlen v zdravstvenem domu Črnomelj, je v aprilu 2021 s prijatelji doživel hudo prometno nesrečo. Izmed vseh udeleženih je Jan utrpel najhujše posledice; resne poškodbe možganov, doživel je več vzporednih kapi, okvarjena ima govor in vid, diha s pomočjo traheostome in potrebuje nenehno pomoč oziroma nego najbližjih – po nekaj mesečnem zdravljenju v UKC Ljubljana in SB Novo mesto so ga namreč premestili v domačo oskrbo, kjer je zanj prevzela skrb družina. Seveda pa je vse to prineslo visoke stroške njegovi družini, ki ga  požrtvovalno in skrbno neguje vsak dan. Potrebno je bilo namreč preurediti njihov dom tako, da se je prilagodil potrebam njegovega zdravljenja in nege, visoki so bili stroški pripomočkov, zdravil, vožnje, opreme in še mnogih drugih stvari, potrebnih v taki situaciji. Kljub trudu njegovih staršev, oče dela v mednarodnem transportu, mama pa je zaradi skrbi za Jana zaposlena le za 4 ure, pa so stroški postali previsoki in zato družina potrebuje finančno pomoč.  Zato se na vas obračam s prošnjo za finančno pomoč oziroma donacijo sredstev, s katerimi bomo družini olajšali situacijo.

Hvala Vam, ker ste si vzeli čas in hvala, Srčna hvala, za Vaš odziv,

Humanitarno društvo Srčni lev

 

Komentarji