Ljubljančani predstavili drugo okrepitev

Ljubljanski prvoligaš MRK Ljubljana je danes predstavil svojo drugo okrepitev. V klub se po letu posoje pri RK Dol TKI Hrastnik vrača Žiga Rebevšek, ki bo poostril konkurenco med vratnicama.


22-letni Celjan je svoje prve rokometne korake napravil v Celju Pivovarni Laško, kjer je nastopal za vse mlajše selekcije. Bil je tudi član mlajših reprezentanc Slovenije, v svoji karieri pa je že branil za Maribor Radeče, Ljubljano in Dol pri Hrastniku. Minulo sezono je bil član RK Dol TKI Hrastnik, s katerim je zasedel 4. mesto v 1. B ligi.

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK: Žiga Rebevšek
DATUM ROJSTVA: 17.10.1998
VIŠINA / TEŽA: 192 cm / 107 kg
PREJŠNJI KLUBI: RK Celje Pivovarna Laško, RK Maribor Branik, RK Radeče Papir Nova, MRK Ljubljana, RK Dol TKI Hrastnik

“Po sezoni na posoji na Dolu pri Hrastniku se vračam v Ljubljano, kjer sem pred tem že preživel tri leta. S fanti se že dobro poznamo, v ekipi pa nikoli ni bilo vprašanja o dobrem vzdušju in kemiji. Občutki ob vrnitvi so fenomenalni in komaj čakam na prvo tekmo. Po lanskoletnem obstanku v prvi ligi bo tudi v letošnji sezoni cilj enak. Pred nami je pomemben del priprav, ki bo ključen za celotno sezono. Mislim, da lahko s preudarno igro in dobro uigranostjo dosežemo zadane cilje, upam pa, da jih bomo lahko dosegali ob bučni podpori s tribun,” je ob povratku v prestolnico povedal Rebevšek.

 

 

FOTO: MRK Ljubljana

Komentarji