Loka v nevarnem območju …

Obračun na Gorenjskem je bil izjemno izenačen in negotov, po dramatični končnici pa se je končal brez zmagovalca. Trebanjci po današnjem obračunu v Škofji Loki ostajajo na visokem četrtem mestu, gostitelji, ki so že šestič remizirali v tej sezoni, pa so še vedno na desetem mestu v 12-članski ligi.


Andrej Dolenc, rokometaš RD Urbanscape Loka:
“Zelo sem zadovoljen s predstavo naše ekipe, saj smo po napornem drugem polčasu uspeli izvleči točko, ki pa je za nas zelo pomembna. Ponosen sem na vse fante v naši ekipi, saj smo res pustili srce na igrišču in pokazali pravo, borbeno igro v obrambi, ki je bila ključna za končni rezultat. Zahvaljujem se tudi vsem navijačem za podporo v tako velikem številu.” 
 
Aleksandar Tomić, rokometaš RK Trimo Trebnje:
“Na Urbanscape Loko smo se zelo dobro pripravili. Pogledali kar nekaj posnetkov tekmečevih tekem, ti pa so nas že na uvodu presenetili z začetno postavo, v kateri ni bilo tudi nekaj njihovih ključnih igralcev. Mogoče smo zaradi tega v tekmo vstopili nekoliko zmedeno. Vendar to ne bi smel biti razlog, da smo prvi polčas odigrali tako, kot smo ga. Že četrto leto sem v Sloveniji in še nikoli nisem uspel zmagati v Škofji Loki. Tokrat sem si želel, vendar nam je malo zmanjkalo. Vsi vemo, da je Urbanscape Loka neugoden tekmec. V drugem polčasu smo se zbrali, povedli za tri, štiri gole, vendar smo to prednost kar hitro zapravili. Tekmeci so se zbrali v obrambi in nas prisilili v napake, ki jih ne bi smeli napraviti. Vesel sem, da smo iztržili vsaj točko.”
 
 

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

FOTO:  RD URBANSCAPE LOKA

Komentarji