Luka Žvižej: “Slovenj Gradec je kvalitetna in izkušena ekipa”

Rokometaši RK Slovenj Gradec 2011 bodo v sklopu 3. kroga v svoji dvorani gostili igralce RK Maribor Branik. Obe ekipi sta po dveh odigranih tekmah pri polovičnem izkupičku (ena zmaga in ena poraz) tako, da se lahko nadejamo izjemno zanimivega in napetega obračuna. Obe ekipi se bosta tudi ob koncu sezone borili za mesta na sredini lestvice zato bo obračun teh dveh ekipi še toliko bolj zanimiv.


Ivan Vajdl, trener RK Slovenj Gradec 2011:
“Vsekakor proti Mariboru Braniku pričakujemo zahtevno tekmo. Zelo dobro delujejo kot ekipa in imajo kar nekaj nevarnih posameznikov, na katere bomo morali biti pozorni.  Zagotovo smo v prvem krogu s porazom proti Dobovi nekoliko razočarali naše navijače, ki so se v tej sezoni lahko vrnili v dvorane in upamo, da bomo tokrat popravili vtis na domačem igrišču.”

Luka Žvižej, trener RK Maribor Branik:
“Fantje še naprej pridno trenirajo, tako da nimamo problemov slediti načrtu, ki smo si ga zastavili. Analizirali smo našo zadnjo tekmo, ob tem pa se pripravljali na tekmeca, ki nas čaka. To je Slovenj Gradec, kvalitetna in izkušena ekipa, ki na domačem terenu še lovi prvo zmago. Od njih pričakujem trdo borbo vse do konca. Zavedamo se, kaj nas v Slovenj Gradcu čaka, dobro smo se pripravili. Tja gremo v boj za novi točki.”

FOTO: RK Maribor Branik

Komentarji