Luka Žvižej: “Vsaka tekma bo zelo pomembna”

V minulem tednu je s pripravami na sezono 2022/23 začela tudi članska ekipa Rokometnega kluba Maribor Branik. Na prvem treningu je trener Luka Žvižej pozdravil kar 15 igralcev.


Na uvodnem treningu Rokometnega kluba Maribor Branik je bilo prisotnih kar 15 igralcev in od tega tudi trije novinci, ki jih je trener Luka Žvižej lahko pozdravil. 

“Fantje so med poletnimi počitnicami delali zase z namenom, da bo ta del priprav, ki je pred nami zanje čim lažji. S tem bodo lažje zdržali vse napore, zato se bomo tudi lažje maksimalno pripravili za začetek lige in šli v boj, ko bo vsaka tekma zelo pomembna. Odigrali bomo kar lepo število pripravljalnih tekem, udeležili se bomo tudi enega turnirja. Tekme bomo skušali izkoristiti za realno oceno našega stanja, s tem bomo videli, kaj vse še moramo postoriti do drugega tedna septembra, ko se bo vse skupaj začelo. Treningi bodo predvsem rokometni, trenirali bomo tudi dvakrat na dan. Vse v želji, da bomo na začetku sezono optimalno pripravljeni,” je pred prvim treningom povedal LukaŽvižej.

Mariborčane v letošnji sezoni prva tekma čaka 10. septembra v Ormožu. Prvič, pa bodo pred domačimi igralci zaigrali vikend kasneje, ko bodo gostili ekipo Rokometnega kluba Gorenje Velenje. 

 

FOTO: RK MARIBOR BRANIK FB

Komentarji