Marko Bezjak v četrtfinalu svetovnega klubskega prvenstva!

Včeraj se je začelo svetovno klubsko prvenstvo. Na tekmovanju v Savdski Arabiji se mudijo tudi tri evropske ekipe in sicer Magdeburg (Marko Bezjak), Barcelona (Domen Makuc, Blaž Janc) in Aalborg. Kvalifikacije za četrtfinale tekmovanja je včeraj odigral tudi slovenski legionar Marko Bezjak, ki je bil uspešen proti Sydneyju.


Slovenski legionar in nekdanji slovenski reprezentant Marko Bezjak je včeraj odigral prvo tekmo na letošnji izvedbi svetovnega klubskega prvenstva (IHF Super Globe). Magdeburg se je z zanesljivo zmago nad Univerzo iz Sydneya uvrstil v četrtfinale tekmovanja. Bezjak se tokrat ni vpisal med strelce.

Po včerajšnji zmagi bo Bezjak znova na delu že danes ob 12:15, ko bo lovil polfinale proti katarskemu klubu AK Duhail.

SC Magdeburg – Sydney University HC 32:20 (17:12)

SC Magdeburg: Jensen, Green, Chrapkowski, Ruddat (7), Pettersson (2), Kristjansson (1), Hornke (3), Weber (4), Gullerud, Mertens, Saugstrup (1), O’Sullivan (1), Bezjak, Smits (8), Damgaard (2), Preuss (3)

Sydney University HC: Karlsson, Szalkucki, Calvert (9), Gaulon, Dippe (3), Ireland (2), Lennstrom (1), Le Mabec (3), Van Schie, Kwiatkowski, McCourt, Fagerhall, Llorente, Talon, Josef, Dhouioui (2)

Danes bo na delu tudi Barca, ki bo ob 19. uri odigrala tekmo proti egipčanskemu El Zamaleku.

FOTO: SC Magdeburg

Komentarji