Martinović: “Pomembno je, da popravimo napake iz prvega polčasa”

V okviru Pokala Slovenije se bosta v Zlatorogu pomerila Celje in Loka. V zadnjih štirih dneh bo to že njun drugi obračun. Ligaški dvoboj so dobili Celjani.


Trener Celja, Alem Toskić: Vemo, da odloča le ena tekma, popravnega izpita v pokalnem tekmovanju ni, zato bo tekmovalni naboj še toliko večji. Želja je seveda zmaga, se bomo pa zanjo morali zelo potruditi.

Patrik Martinović, RK Celje Pivovarna Laško: Res je, nekoliko nevsakdanje, da se znova srečamo, a se nato ne oziramo. Kvečjemu bo to še bolje, saj tekmeca res dobro poznamo in se lahko tokrat še bolj osredotočimo na analizo sobotne tekme. Pomembno je, da popravimo napake, ki smo jih naredili predvsem v prvem polčasu in da smo tokrat od prve minute precej bolj zbrani ob samih zaključkih. Hkrati moramo ponoviti agresivno obrambno igro iz drugega dela in to oboje bo recept, ki se ga želimo poslužiti na tej tekmi. Hitre spremembe so del športa. Vsi vemo, koliko nam pomeni Žiga in potrudil se bom, da ga v tem času čim bolje nadomestim in da dobljene dodatne minute maksimalno izkoristim. Pomembno je, da čutim zaupanje s strani strokovnega štaba in soigralcev, moja želja pa je, da le to upravičim s svojimi predstavami na parketu. Seveda si hkrati želim, da se Žiga čim prej vrne na teren, je zelo pomemben igralec za naše moštvo, še posebej s svojimi bogatimi izkušnjami. Že od mojega prihoda v Celje mi zelo pomaga s koristnimi nasveti, za kar sem mu zelo hvaležen.

Komentarji