Miličević: “Vsekakor zagotavljamo, da bomo dali vse od sebe, da točki ostaneta doma”

V štajerski prestolnici se bosta v sredo, ob 19.30, na zaostali tekmi 11. kroga Lige NLB, pomerila domači Maribor Branik in novomeška Krka. 


“Po zelo pomembni zmagi v Slovenj Gradcu, kjer smo vpisali dve veliki točki, je v sredo na vrsti nova tekma proti Krki. Nismo imeli veliko časa za pripravo, saj smo v ritmu tekem ob sredah in sobotah. A vmesna dneva smo dobro izkoristili, dobro smo analizirali Krko, predvsem pa smo se dogovorili, da moramo s tekme proti Slovenj Gradcu prenesti borbenost, zavzetost in ohraniti osredotočenost ter ekipni duh. Vse to nas je krasilo v soboto. Kaj nam bo to prineslo, bomo videli po tekmi. Vsekakor zagotavljamo, da bomo dali vse od sebe, da točki ostaneta doma,” pred tekmo razmišlja Adrian Miličević, krožni napadalec Maribora, ki je v preteklem krogu dosegel veliko zmago v Slovenj Gradcu.

Svoje načrte pa ima tudi Krka. “Po težki tekmi v Ormožu nas čaka obračun z Mariborom Branikom, ki je na zadnji tekmi pokazal, kako nevarna ekipa je. Upam, da bo tekma z Jeruzalemom Ormožem naša motivacija za naprej in da bomo tudi v bodoče popravljali napake, ki smo jih naredili na prejšnjih tekmah. Imamo težave s poškodbami, a vsi, ki lahko igrajo, se bodo potrudili za dober rezultat,” je povedal Vladan Lončar.

Foto: RK Maribor Branik

 

Komentarji