Miljan Vujović: “Rad bi čestital ekipi Maribora Branika za pošteno in korektno igro”

Zadnjo tekmo prvo kroga Lige NLB za sezono 2021/2022 sta odigrala ekipi  RK Celje Pivovarna Laško in RK Maribor Branik. Tekmo so prepričljivo z rezultatom 32:25 dobili Celjani, čeprav so, Mariborčani vsaj v prvem polčasu prikazali dobro igro in držali stik s tekmecem. A seveda poraz za Mariborčane še ni usoden, saj je pred njimi še celotna sezono in prostora za napredek je še ogromno.


Miljan Vujović, vratar Celja Pivovarne Laško:
“Najprej bi rad čestital ekipi Maribora Branika za pošteno in korektno igro. Borili so se, vidi se, da so z novim trenerjem dobili dodatno svežino. Mi smo se prvih petnajst, dvajset minut lovili, igra nam ni stekla, vidi se nam, da smo tudi mi še mlada in v tej fazi še ne povsem uigrana ekipa. Ko smo stisnili obrambo, smo s hitro igro pobegnili na visoko razliko in prišli do zaslužene zmage.”

Denis Strašek, vratar Maribora Branika:
“V to tekmo smo vstopili popolnoma sproščeno. Ogledali smo si tekme z GOG-om, kjer smo videli, da je Celje Pivovarna Laško močen tekmec in se bo borilo za prvaka. Tako je bil naš cilj danes prikazati dobro igro in mislim, da nam je to uspelo. Borili smo se, ponosen sem na ekipo in soigralce, da smo se uspeli tako dolgo upirati močnim domačinom.”
FOTO: RK Celje Pivovarna Laško
Komentarji