Molten predstavil uradno žogo SP za ženske v Španiji

Mednarodna rokometna zveza (IHF) in njen uradni dobavitelj žoge Molten sta predstavila uradno žogo 25. svetovnega prvenstva IHF za ženske, ki bo potekalo od 2. do 19. decembra – “X5000 Spain 2021 Edition”.


Žoga “X5000 Spain 2021 Edition” je bila razvita na podlagi žoge X5000. Na njej lahko vidimo barve zastave države gostiteljice SP za ženske, Španije z vzorcem po tradicionalni lokalni tehniki, imenovani „trencadis“. Ta tradicionalna oblika je v kombinaciji z obliko X, ki predstavlja plamen strasti, za izražanje strasti turnirja.

“Nova izdaja X5000 je razvita za boljši oprijem z vrhunskim materialom, ki izboljša nadzor žoge. Njegova mehka konstrukcija iz pene zagotavlja mehkejši občutek in omogoča boljši oprijem žoge,” je dejal Molten.

Molten bo že četrtič uradni sponzor IHF svetovnega prvenstva za ženske.

O Moltenu

Molten proizvaja žoge in športno opremo svetovnega razreda, vključno z izdelavo in trženjem rokometnih žog od leta 1958. Japonska družba še naprej dobavlja uradne žoge in opremo za lige, ekipe in mednarodna tekmovanja po vsem svetu.

Blagovna znamka Molten se zavzema za razvoj in dobavo rokometnih izdelkov z izjemno funkcionalnostjo in oblikovanjem, hkrati pa izpolnjuje obljubo blagovne znamke “For the real game”.

Komentarji