MRK Krka ima novega trenerja!

Rokometaše Krke bo v prihodnji sezoni vodil 54-letni Trebanjec Roman Zarabec, ki je bil v vrsti zanimivih kandidatov upravi kluba najboljša izbira. Zarabec, ki se je v minulih dneh že srečal z rokometaši, je pred tem že vodil člansko izbrano vrsto v Dobovi, Ivančni Gorici, Trebnjem, Ribnici in v Grosupljem, svoj pečat pa je v MRK KRKA že pustil pred desetimi leti, ko je v sezoni 2008/2009 vodil člansko ekipo.


»Upravi kluba se v prvi vrsti zahvaljujem za zaupanje. Maksimalno se bom potrudil, da bomo tudi v prihajajoči sezoni nadaljevali trend dobrih iger in rezultatov Krke, ki so bili v preteklosti izredni«, pravi prvi mož Krke, ki je dokaj prevetrila igralski kader. »Sicer smo ekipo dokaj pomladili, dodali smo neko kvaliteto oziroma zrelost, to, kar potrebujejo in računam, da če bomo z dobrim delom in pravo kemijo vse skupaj še nadgradili, se lahko nadejamo dobrih rezultatov.  Vsekakor ti mladi fantje potrebujejo podporo, fizično moč in še malo znanja. Bo pa potrebno trdo delati. Napak je veliko, te bomo v fazi priprav skušali popravljati. To bo naša metodika dela, ki ga imamo pred sabo«, pravi Zarabec, ki bo v uvodnem krogu sezone, ki se začne sedmega septembra, debitiral v domači dvorani Marof proti ekipi Branika iz Maribora.

Rokometaši Krke bodo s pripravami na novo sezono začeli že čez dober mesec dni ter do začetka prvenstva odigrali približno devet prijateljskih tekem.

 

Vir in FOTO: MRK Krka

Komentarji