Na igrišča se vrača 1. B liga

Po prekinitvi prvenstva v prvi polovici lanskega oktobra, se z jutrišnjim dnem nadaljuje težko pričakovana sezona 2020 / 2021. Jutri se po dolgem času tako začenja dogajanje v 1. B ligi, ki ga bosta z zaostalo tekmo otvorila SVIŠ ter Škofljica.


Rokometaši SVIŠ-a iz Ivančne Gorice so odlično začeli tekmovanje v 1. B državni rokometni ligi in zabeležili dve zmagi na domačem parketu. V nasprotju s SVIŠ-om so rokometaši Škofljice v uvod sezone krenili s tremi zaporednimi porazi.

Jutri se tako nadaljuje 1. B liga s tekmo med RK SVIŠ Ivančna Gorica in ŠD Škofljica Pekarna Pečjak. Tekma z začetkom ob 18. uri, bo zaradi ukrepov odigrana brez navijačev.

Pred srečanjem je kratko izjavo podal najstarejši mož ivanške zasedbe, Klemen Sašek: “Po tako dolgem času brez treningov in tekem nekako tavamo v temi. Ne vemo v kakšnem stanju smo mi, niti nasprotna ekipa. V soboto nas definitivno čaka težka tekma, kjer moramo pokazati čvrsto igro v obrambi in narediti čim manj napak v napadu! Upamo na najboljše!”

Komentarji