Nadaljujeta se NLB in 1.B liga!

Jutri, 3.2., se začenja drugi del NLB in 1.B lige. Trebanjci se bodo merili z Dobovčani, v nižji ligi pa se bodo zvrstile kar 4 tekme. Šmarčani bodo gostili igralce Radovljice, v Veliko Nedeljo bodo prišli rokometaši Železnikov, v Sevnico prihajajo Dolani, RK Grosuplje pa bo doma meril moči z Izolo. Še enkrat več tekem pa se bo zvrstilo naslednji dan, ko bosta na sporedu derbija med Škofljico in Ljubljano ter Ribnico in Gorenjem.


Trebanjci so na 13 tekmah zabeležili le dva poraza, njihovi nasprotniki pa trenutno zasedajo isto mesto kot njihova lanska končna pozicija – 11. mesto.

Šmarčane čaka ogromno dela saj bodo gostili 6 mest višje rangirane Radovljičane, ki imajo v svojih vrstah brata Debelak, ki sta na na prvih dveh mestih liste strelcev.

Igralci Velike Nedelje so do prve pavze zbrali 6 zmag, 6 porazov in en neodločen rezultat. K njim tokrat prihajajo Gorenjci iz starega fužinarskega naselja, ki pa letos še niso okusili zmage. 

Peto uvrščeni Dolani se odpravljajo v Posavje k predzadnjim na lestvici. Sevnica je do sedaj zabeležila le dve zmagi, morebitna domača zmaga pa bi jutri pomenila velik šok.

Glede na lestvico, bo najbolj zanimivo jutri v dvorani Brinje. Drugouvrščena Izola se bo podala v Grosuplje, ki je z 8 zmagami in 5 porazi na 6. mestu lestvice. 

Komentarji