Najboljši novinci v ligi prvakov leta 2018

Prihodnost rokometa je svetla. To so dokazali mladi rokometaši, ki so si s svojim trdim delom in vztrajnostjo zagotovili minute v najelitnejšem evropskem tekmovanju. Med njimi sta tudi slovenska reprezentanta Domen Makuc in Januš Lapajne.


Da je evropska senzacija, je Domen že dokazal na številnih tekmah v ligi prvakov. Mladi slovenski reprezentant je nase opozoril že v letu 2017, ko je kot prvi milenijec zadel v ligi prvakov. Njegovo odlično vizijo in razigranost pa so opazili pri evropski rokometni zvezi in ga uvrstili na seznam najboljših novincev lige prvakov leta 2018.

Januš Lapajne si je s svojo iznajdljivostjo in dobri igri pri slovaškemu Tatranu prislužil tudi vpoklic v člansko reprezentanco o katerem si lahko več preberete TUKAJ. Da gre za izjemno perspektivnega igralca so opazili tudi pri EHF-u in ga uvrstili med najboljše novince lige prvakov v letu 2018.

Top Rookies | 2018 | VELUX EHF Champions League 2018/19

Many rising stars made a big splash in the VELUX EHF Champions League this year, have a look and comment with us if you agree with this outstanding selection. 🚀🚀RK Vardar MHB – Montpellier Handball IFK Kristianstad RK Zagreb RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO Tatran Prešov Elverum Håndball Herrer

Objavil/a EHF Champions League dne Sreda, 26. december 2018

 

VIDEO: EHF Champions League

FOTO: SHERPA

Komentarji