Najboljši strelec črno-rumenih podaljšal sodelovanje

Najboljši strelec črno-rumenih, ki je v državnem prvenstvu prispeval kar 108 zadetkov je pogodbo podaljšal do konca sezone 2023/24.  


Kenan Pajt bo tudi v prihodnjih dveh sezonah nosil dres matičnega kluba. Pajt je svojo rokometno pot začel ravno pri Gorenju, kjer je uspešno predstavljal mlajše selekcije in v sezoni 2017/18 tudi prvič zaigral v članski ekipi. 

 

Kenan Pajt, rokometaš RK Gorenje Velenje:
Zelo sem zadovoljen, da smo se z upravo kluba dogovorili o nadaljnjem sodelovanju. To je moj domači klub, kjer sem naredil svoje prve rokometne korake ter dosegel svoje največje rokometne uspehe. Želja po podaljšanju pogodbe je bila močna in obojestranska, zato smo se kaj hitro dogovorili. Menim, da mi okolje v katerem trenutno delujem zelo odgovarja, saj mi klub nudi pogoje za maksimalni razvoj rokometnih veščin. Verjamem, da bo tako tudi vnaprej ter da se bomo skupaj veselili še mnogih uspehov in lovorik.

Janez Gams, direktor RK Gorenje Velenje:
˝
Zgodba Kenana je lep primer uresničevanja vizije našega rokometnega kluba. Po uspešnem razvoju v naših mlajših selekcijah, se je za dve sezoni na kaljenje preselil k RK Slovenj Gradec ter se po vrnitvi k nam izkazal in napredoval do nivoja, ko s svojimi igrami pomembno prispeva k vsem našim uspehom. Veseli smo, da bomo njegove dobre predstave še vsaj dve sezoni spremljali v črno – rumenem dresu.”

 

FOTO: RK GORENJE VELENJE

Komentarji