Najboljši strelec Gorenja Velenja se že osredotoča na novo sezono

Rokometaši Gorenja – tako kot Celjani – še niso povsem konec s sezono. Pred njimi je še zaenkrat nepreklicano (ampak samo prestavljeno) tekmovanje pokala EHF. Domače prvenstvo pa je zaključeno, kar pomeni, da so Velenjčani osvojili končno 4. mesto, na katerega so padli po porazu proti Izoli v zadnjem krogu.


Žal se je končalo tako kot se je. Kot smo videli je koronavirus povzročil velike težave tudi v športu, saj so povsod prekinili s tekmovanji. Nas je doletela ta usoda, da smo pristali na četrtem mestu,” je povedal najboljši strelec velenjske ekipe Matic Verdinek.

Potrebno se bo s tem sprijazniti ter se maksimalno pripraviti na naslednjo sezono in se tam dokazati. Celjani si v letošnji sezoni zaslužijo naslov, saj so bili brez poraza, doletel jih je le en neodločen izid proti naši ekipi. Kar se pa tiče preostalih mest pa mislim, da so bila še odprta, vse tja do 6. mesta. Ampak ta sezona je sedaj za nami. Sedaj moramo dvigniti glave ter se osredotočiti na naslednjo sezono,” je zaključil igralec RK Gorenje Velenje.

 

FOTO: JURIJ VODUŠEK / RK GORENJE VELENJE

Komentarji