Napovednik 10. kroga lige NLB, prva tekma že danes

Danes se s tekmo med RD Butan plin Izola in RK  Gorenje Velenje začenja 10. krog lige NLB. Velenjčani, ki se po slabem začetku sezono pobirajo v ravno pravem delu sezone, saj bodo v nedeljo v 3. krogu pokala EHF na prvi tekmi gostili ekipo Metalurga. Izolani, ki so prikovani na dno lestvice pa so pred novo težko nalogo, če želijo proti ekipam spodnjega dela lestvice izgubiti čim manj točk.


Koprčani na težko gostovanje v Trebnje

Rokometaši Trima iz Trebnjega bodo v domači dvorani gostili ekipo Kopra, ki se je na zadnji tekmi opekla proti Slovenj Gradcu. Sicer so zadnjo tekmo izgubili tudi Trebanjci, ki so za gol izgubili proti ekipi Velenja. Kot favoriti v vstop vseeno vstopajo rokometaši Trima, saj na lestvici še vedno zasedajo tretje mesto.

Ribnica popravlja vtis proti Ormožu

Ribničani so za zadnji tekme “le” remizirali z ekipo Škofje Loke. Pred domačimi navijači se bodo poizkušali vrniti v zmagovalni ritem in tako ohraniti stik s Celjani v boju za vrh lestvice. Ormožani, ki so na zadnji tekmi proti Celju doživeli pravo malo katastrofo pa bodo lovili točke, da se odlepijo iz za njih skromnega 11. mesta na prvenstveni lestvici.

Škofja Loka gosti ekipo Krke

Rokometaši Škofje Loke bodo v dvoboj s Krko zagotovo vstopili samozavestno, saj jim je na zadnji tekmi, Ribnici uspeli odščipniti točko. Rokometaši Novomeške Krke pa si bodo po dveh zaporednih porazih zopet poizkušali priigrati zmago.

Slovenj Gradec gosti še neporažene Celjane

Rokometaši Slovenj Gradca bodo po skalpu Kopra načrte prekrižati tudi rokometašem Celja. Na roko jim lahko gre težak razpored Celjanov, saj bodo v četrtek gostovali v Zagrebu. Celjani pa bodo kot državni prvaki poizkušali vnovčiti vse izkušnje in dolgo klop, ki jo imajo na voljo.

Mariborčani na gostovanje, ki razpoloženim Dobovčanom

Težko gostovanje čaka tudi rokometaše Maribora, ki odhajajo na zahtevno gostovanje v Dobovo. Igralce Dobove so na zadnjih tekmah rešetajo nasprotnikov mrežo in  ohranjajo formo iz prvega dela sezone.  Mariborčani pa vseeno polni samozavesti po zmagi nad Izolo v tekmo ne odhajajo brez svojih načrtov.

10. KROG 1. LIGE NLB

Sreda, 13. novembra, ob 19.00:
RD BUTAN PLIN IZOLA : RK GORENJE VELENJE
Petek, 15. novembra, ob 19.00:
RK TRIMO TREBNJE : RD KOPER
Sobota, 16. novembra, ob 19.00:
RD RIKO RIBNICA : RK JERUZALEM ORMOŽ
Ob 20.00:
RD URBANSCAPE LOKA : MRK KRKA
Nedelja, 17. novembra, ob 19.00:
RK SLOVENJ GRADEC 2011 : RK CELJE PIVOVARNA LAŠKO
MRD DOBOVA : RK MARIBOR BRANIK

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

Komentarji