Nova okužba slovenskega reprezentanta

Prejšnji vikend smo na našem portalu poročali o okuženosti v taboru slovenske članske rokometne reprezentance, ki je bila tako primorana odpovedati še drugo tekmo kvalifikacij za EURO 2022. Po okužbi Miljana Vujovića in Domna Makuca pa je okužen tudi slovenski vratar Klemen Ferlin.


“Na današnji tekmi proti ekipi TVB Stuttgart se bo naša ekipa proti sovam iz Ludwigshafna udarila brez prvega vratarja in slovenskega reprezentanta Klemna Ferlina. Ferlin je bil pozitiven na koronavirus po vrnitvi iz reprezentančne akcije, ki je potekala v Celju. Po takojšnem prihodu v Erlangen je Klemen, tako kot vsi ostali naši reprezentanti, opravil test še enkrat. Tudi ta rezultat je bil žal pozitiven. Klemenu želimo vse najboljše ter čimprejšnje okrevanje,” so zapisali na FB strani nemškega bundesligaša.

Ekipa Erlangena, za katero igra Ferlin, je včeraj gostila Stuttgart in vknjižila zanesljivo zmago. Nekdanji reprezentančni vratar Primož Prošt je nastopil za Stuttgart in zbral 3 obramb, medtem ko Ferlina ni bilo v kadru.

LIQUI MOLY BUNDESLIGA, NEMČIJA, 7. KROG:
Sreda, 11. novembra, ob 19.00:
HC Erlangen – TVB1898 Stuttgart 34:25 (16:16)
Ferlin odsoten zaradi bolezni; Prošt 3 obrambe

Komentarji