Ocvirk: “Časa za objokovanje ni”

Sobota prinaša večino preostalih obračunov 9. kroga Lige NLB, v kateri so se rokometaši na parket vrnili po reprezentančnem premoru.  Ob 18:00 Se bosta v dvorani Zlatorog pomerila vodilna ekipa državnega prvenstva Celje, ki bodo pričakali Koper.


IZJAVI PRED TEKMO:

Tomaž Ocvirk, trener Celja Pivovarne Laško je pred tekmo dejal:

“Zgodilo se je to, česar smo se po malem bali, po drugi strani pa je bilo ob dejstvu, da so se srečali fantje iz vse Evrope, pričakovati, da lahko virus zaide tudi k nam. Upamo in verjamemo sicer, da smo z ukrepi preprečili širjenje na ostale in da se bosta oba okužena nazaj pridružila, ko bosta povsem zdrava. Je pa tako, da časa za objokovanje ni, pred nami so pomembne tekme in fantje, ki so na razpolago, so pripravljeni na vse izzive. Prvi je Koper, ki v tej sezoni kaže zelo zanimive in dobre rezultate, tudi njim pa je načrte nekoliko kvaril virus. Pred nami je podrobna priprava na tekmo in še naprej predvsem fokus na naši igri in odpravljanju napak v njej. V tekmo moramo maksimalno, osredotočeno in odločno. S takšnim pristopom verjamem, da bomo v soboto prikazali dobro predstavo.”

Uroš Rapotec, trener Kopra, pa je bil pred tekmo malo bolj skromen:
“Fantje dobro trenirajo, na vsakem treningu se trudijo po najboljših močeh, lepo napredujejo. Če bomo šli v Celje s tako miselnostjo kot smo šli v Ribnico, in če bodo fantje pokazali tako igro kot so jo v Ribnici, verjamem, da se lahko dostojno upiramo Celjanom.”

 

Photo: RK Celje pivovarna Laško

Komentarji