Ocvirk: “Naš čas bo prišel”

Rokometaši Celja Pivovarne Laško so na tekmi drugega kroga skupinskega dela evropske Lige prvakov v gosteh izgubili z Barcelono z 28:42 (14:21). Celjska ekipa bo v prihodnjem krogu v četrtek, 1. oktobra, gostila nemški Kiel.


Slovenski prvaki so drugič zaporedoma največjo rokometno sceno zapustili sklonjenih glav. Po domačem porazu pred tednom dni v Zlatorogu proti danskemu Aalborgu z 29:31 so danes v katalonski prestolnici visoko izgubili z 28:42.

“Žal nismo odigrali tako kot smo se dogovorili v slačilnici. Delali smo veliko preveč napak, mislim, da jih je bilo na koncu devetnajst. Bili smo premalo agresivni v obrambi in v napadu smo bili prepočasni, posledica tega pa so bile tudi izgubljene žoge. Barcelona pa je takšna ekipa, ki vse to kaznuje s hitrimi protinapadi. Imamo mlado ekipo, z mladimi igralci, zato je to šola, da moramo trdo trenirati in naš čas bo prišel,” je po porazu v Kataloniji povedal Tomaž Ocvirk.

Domen Novak, igralec Celja Pivovarne Laško: “Kot je že trener dejal, smo tekmo začeli preslabo, premehko v obrambi in domačin je to izkoristil ter takoj pobegnil. Vračati in loviti zaostanek proti takšni ekipi pa je skoraj nemogoče. Nekajkrat smo se uspeli približati, a kaznovali so vse naše tehnične napake ter zasluženo visoko slavili. Mi se moramo sedaj osredotočiti na naslednje tekme in tam iskati možnosti za točke.”

FOTO: Gregor Katič

Komentarji