Od igrišč se poslavlja Saša Barišić Jaman

Preko socialnega omrežja Facebook smo zasledili novico, da se se po 23 letih igranja iz rokometnih igrišč poslavlja Saša Barišić Jaman. 


Pri svojih 39- letih se je nekdanji slovenski reprezentant Saša Barišić Jaman odločil, da konča rokometno kariero. V svoji bogati rokometni karieri je zastopal barve Dobove, Kopra, Karlovca, Varaždina, Linza, Leobena in Našic, v katerih je preživel kar dolgih 15 let. 

“Mislim, da mi nikoli ni bilo težje, ampak dajmo.. Kot vsakemu športniku je tudi meni najtežje takrat, ko preneham delati nekaj kar imam najraje. Ponosno in z dvignjeno glavo sporočam, da sem končal svojo profesionalno rokometno kariero in se podajam novim izzivom naproti. Rad bi se zahvalil našiški publiki in svojim navijačem za prelepih 15 let, ki sem jih preživel v rokometnem klubu Nexe Našice. Zahvalil bi se tudi soigralcem, trenerjem, prijateljem, vsem v klubu…seveda ne smem pozabiti na svoj matični klub Dobova in pa Koper, Karlovac, Varaždin, Linz, Leoben in na koncu seveda mojemu Nexe-ju. Slovenska reprezentanca bo za vedno imela posebno mesto v mojem srcu, saj sem si s tem uresničil svoje sanje. Na koncu tega prekrasnega potovanja, ki je trajal kar 23 let, lahko rečem, da sem zelo ponosen nase in na vse moje bližnje, ki so mi bili vedno v oporo. Ponosen sem na vse kar sem dosegel v rokometu,” je na Facebook profilu zapisal Saša Barišić Jaman.

Saša želimo ti veliko sreče in uspeha v nadaljnji karieri! 

 

FOTO: Saša Barišić Jaman FB

Komentarji