Okrepitve v vrstah Dobove

RK Dobova se je okrepila z Velenjčanom Grobelnikom in Ljubljančanom Blažem Pintarjem. Tilen je v mlajših selekcijah igral pri Gorenju, kmalu po prihodu v člane pa je odšel v Slovenj Gradec. Tri sezone je odigral na Koroškem in nizal dobre predstave, v sezoni 2022/2023 pa so si ga zaželeli v Mariboru. Blaž je člansko rokometno kariero začel pri MRK Ljubljani, prvo polovico letošnje sezone pa je preživel na Kodeljevem. 


Grobelnik je v preteklosti pokazal, da se znajde tako na zunanjih pozicijah in položaju krila. V štajerski prestolnici je na 12 tekmah zadel 14 zadetkov, drugi del letošnje sezone pa bo preživel v občini Brežice. Tako kot Tilen, se tudi Blaž najbolje znajde na položaju srednjega zunanjega. Oba fanta sta letnik 2000 in oba igrata načeloma na isti poziciji. Lahko rečemo, da so si v tem posavskem kraju našli dobro, zdravo konkurenco.  

Tilen Grobelnik, novi član Dobove: “Vesel sem, da sem se uspel dogovoriti z RK Dobova za sodelovanje. Soigralci so me sprejeli odlično, tako da je počutje v ekipi pred samim začetkom prvenstva super. Verjamem, da bomo s fanti izpolnili vse individualne cilje in tudi cilje, katere si je klub zadal do konca te sezone.”

Blaž Pintar, novi član Dobove: “Vzdušje v ekipi je zelo dobro. Fantje so me lepo sprejeli. Verjamem, da bomo skupaj dosegli cilje, ki smo si jih zadali za drugi del sezone. Že v petek nas čaka težka tekma v Trebnjem. Če bomo zbrani in sproščeni na igrišču verjamem, da lahko pariramo favorizirani ekipi Trebnja.”

Komentarji