Pascual: “Obljubljam veliko dela”

Že nekaj časa se je govorilo o prestopu zdaj že bivšega stratega Barce Xavija Pascuala k romunskemu prvaku Dinamu iz Bukarešte. Po vseh govoricah je romunski klub tudi uradno predstavil novega trenerja.


Že kmalu po osvojitvi Lige prvakov z Barcelono se je novi trener Dinama iz Bukarešte pojavil na predstavitvi v Romuniji.

“Opravičujem se, ker trenutno ne morem govoriti v romunščini. Verjamem pa, da bom čez približno pet mesecev uspel,” je na tiskovni konferenci izjavil Xavi Pascual in dodal: “Ko me je predsednik Dinama vprašal o možnost prihoda v Romunijo sem mislil, da je to nova priložnost, izkušnja, novi izziv, ki bo spremenila moje življenje. Izjemno pomembno zame je, da je klub pripravljen delati, tudi jaz pa obljubljam veliko dela z moje strani. Ne morem obljubiti, da bomo zmagali v ligi prvakov. Edino, kar vam obljubim je, da bom veliko časa preživel z ekipo in svojim osebjem, da bomo dosegli naše cilje.”

“Najprej moramo videti, kje smo. Za zdaj ekipi ni zagotovljena uvrstitev v Ligo prvakov. Ali bomo igrali Ligo prvakov ni v rokah kluba, ampak v rokah EHF,” je zaključil Pascual, ki je z romunskim klubom podpisal 3-letno pogodbo.

 

FOTO: Dinamo Facebook

Komentarji