Plan je hitro vračanje v obrambo!

Krimovke v nedeljo ob 19. uri gostujejo pri Banik Mostu. Tekma, ki že lahko v veliki meri odloča o potniku v naslednji del tekmovanja najelitnejšega evropskega klubskega tekmovanja. Kakšna so pričakovanja in kako priti do pomembnih dveh točk? Na to so na tiskovni konferenci odgovarjali Uroš Bregar, Polona Barič in Maja Vojnovič.


Kot se spodobi, je imel prvo besedo vodja strokovnega dela ekipe Uroš Bregar. “Če v nedeljo ne premagamo Banika, naša dobra igra proti Gyoru ne pomeni nič. Res je, da zadnjo tekmo skupinskega dela igramo doma, a ne smemo se zanašati na to. Imamo še nekaj dni, da izpilimo formo,” je dejal Bregar in povedal, kako razorožiti nasprotnice: “Največje orožje Banika je napad iz hitrega centra in to bomo morali preprečiti s hitrim vračanjem v obrambo. Pri nas ima rahle probleme Alja Koren (bolezen). Želim si, da bi bili do naslednjega dela.”

Z njim se strinja tudi kapetanka Krima Polona Barič. “Cilj je uvrstitev v naslednji del lige prvakinj. Gojiti moramo hiter način igre in predvsem se moramo hitro vračati v obrambo. Vemo, kaj nas čaka in prepričana sem, da bomo proti Baniku odigrali tudi boljše v samih zaključkih napada, kot smo na nekaterih prejšnjih tekmah.”

Prenos tekme bo na Šport TV 1. V Mostu pa bodo Krimovke imele bučno podporo tudi s tribun, saj se na gostovanje odpravlja okoli 50 organiziranih navijačev.

Komentarji