Po zanimivem prvem krogu v soboto prihaja drugi krog 2. DRL

Tekme drugega kroga bodo odigrane v soboto, 15. 10. 2020. Zagotovo se nam obeta zanimiv in pester krog.


RK RADOVLJICA – RD ŠKERJANC JADRAN HRPLJE – KOZINA

Drugi krog bosta v soboto, ob 18:30, odprli ekipi iz Radovljice ter Kozine. Potem, ko je Radovljica v prvem krogu presenetljivo a zasluženo slavila v Ajdovščini, jih ta vikend čaka težka tekma proti rokometašem Jadrana. Gostje so prav tako v prvem krogu nalogo opravili z odliko, ko so zasluženo slavili proti Kočevju.  Zagotovo nas čaka zanimiva in napeta tekma za nove točke.

RK POMURJE – RK KOČEVJE

TEKMA JE PRESTAVLJENA!

RK ARCONT RADGONA – RK KRONOS

Čeprav vstopamo v drugi krog sezone je to šele prva tekma za domačo ekipo, saj je bilo srečanje prvega kroga prestavljeno. Gostje z Logatca so v novo sezono vstopili več kot odlično, saj so slavili na domačem parketu, zato bodo še toliko bolj motivirani za zmago v gosteh.

RK VELIKA NEDELJA – RD MOŠKANJCI-GORIŠNICA

Rokometaši Velike Nedelje bodo v soboto gostili ekipo z Gorišnice. Za goste je to prva tekma v letošnji sezoni medtem, ko so domačini v prvem krogu, v derbiju, premagali Dravo. Vsekakor nas čaka zanimiva tekma.

RK AJDOVŠČINA – RK DRAVA PTUJ

V Ajdovščino, v soboto ob 20h, prihajajo rokometaši Drave. Obe ekipi sta v prvem kolu izgubili zato bosta toliko bolj motivirani, da popravita izkupiček s prejšnje tekme. Domačini tako drugo zaporedno tekmo igrajo na domačem parketu. Zagotovo se nam obeta napeta tekma.

  1. krog, 17.10.2020

RK RADOVLJICA – RD ŠKERJANC JADRAN HRPLJE – KOZINA (sobota ob 18:30)

RK POMURJE – RK KOČEVJE (prestavljeno)

RK ARCONT RADGONA – RK KRONOS (sobota ob 19:00)

RK VELIKA NEDELJA – RD MOŠKANJCI-GORIŠNICA (sobota ob 19:30)

RK AJDOVŠČINA – RK DRAVA PTUJ (sobota ob 20:00)

Komentarji