Poškodovane Krimovke se odpravljajo na gostovanje v Gyor

Krimovke se bodo v soboto, 2. novembra, ob 17. uri še drugič v dveh tednih pomerile z najožjimi favoritkami za evropski naslov, ekipo Gyora. Pred nekaj manj kot 14 dnevi so Krimovke doma drago prodale svojo kožo in namučile Madžarke, kot še nobena ekipa v letošnji izvedbi Lige prvakinj. Kako pa bo na gostovanju?


Uroš Bregar je razložil cilje pred drugo polovico tekem Lige prvakinj. “V zadnjem tednu se borimo, da ujamemo formo in da bomo predvsem v petem in šestem krogu na najvišjem nivoju. Pestijo nas zdravstvene težave, jutri bomo izvedeli, kako je z Natašo Ljepojo. Na poziciji 4 imamo v obrambi določene probleme, tudi Nina Zulič je vprašljiva, poškodovala se je tudi Laura Cerovak, ki ima počen mezinec na nogi. Moramo biti maksimalni, ko bo to najbolj potrebno.”

Tudi Polona Barič se zaveda, da imajo kar nekaj težav s poškodbami: “Zelo sem vesela, da smo imele priložnost ta teden trenirati in igrati z reprezentanco Japonske. So nizke in hitre rokometašice, kar nam je v tem delu priprav na nadaljevanje Lige prvakinj prišlo prav. Naša forma se stopnjuje in želim si, da se bodo te poškodbe čimprej sanirale.”

Na tiskovni konferenci je svoje videnje na poškodbo predstavila tudi Nataša Ljepoja, ki je že kar lep čas izven kadra, a se počasi vrača in upa, da bo v soboto lahko pomagala ekipi: “Težko je, da soigralke igrajo, jaz pa jim ne morem pomagati na igrišču. Upam, da se bom lahko že v soboto vrnila na teren. Jutri bo rentgen pokazal, ali sem pripravljena na sobotno tekmo ali ne.”

LIGA PRVAKINJ, 4. KROG
sobota, 2. november

17.00 GYOR – RK KRIM MERCATOR 

Komentarji