Poslavlja se makedonski rekorder

Makedonski rekorder Kiril Lazarov je včeraj popoldne na novinarski konferenci skupaj s predsednikom HBC Nantes naznanil konec igralske kariere.


Pri 42- letih bo svojo bogato kariero zaključil makedonski rekorder Kiril Lazarov. Zadnji dve tekmi bo odigral v dresu Nantesa, potem pa se bo posvetil trenerstvu. V nadaljnje bo selektor reprezentance Severne Makedonije. 

Njegova odločitev je bila že dlje časa pričakovana, sam pa je o tem povedal: “Odločitev je bila težka, vendar sem o tem dolgo razmišljal. Te odločitve vam nisem želel povedati prehitro, čeprav že dolgo vem, da je to moja zadnja sezona. Želel sem ostati profesionalen in motiviran, kot sem v svoji karieri. Ker ko delamo stvari z veliko ljubezni, kot sem jih jaz, lahko premaknemo meje. Svojo kariero profesionalnega rokometaša zaključujem z dvignjeno glavo, saj sem igral v klubih, kot so Zagreb, Veszprem, Cuidad Real, Barcelona in Nantes. Klubi, v katerih sem ostal več let, kar kaže na zaupanje, ki ga je bilo do ljudi, s katerimi sem sodeloval. Zaupanje se ustvari s trdim delom, predanostjo, doslednostjo in kakovostjo. Zlasti zaradi tega imam vedno zelo dobre odnose z vsemi temi klubi. Ni konec, samo slovo, se vidimo kmalu.

 

Izjava: handball planet

Komentarji